• Gratis verzending bij bestellingen van €50 of meer
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis inpakservice!
  • Gratis verzending bij bestellingen van €50 of meer
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis inpakservice!

Nederlandstalige kinderboeken

De meeste van onze boeken zijn in het Nederlands geschreven. Via het menu vind je alle boeken gesorteerd op leeftijdscategorie. Maar we helpen je hier op weg met een paar suggesties.

Baby- en peuterboekjes

Voor de allerkleinsten zijn interactieve boekjes met weinig tekst het leukst. Voelboekjes en kartonboekjes die de zintuigen stimuleren met licht of geluid zijn fantastisch voor babies en peuters! Je kunt dus al heel vroeg beginnen met samen 'lezen'. Kijk ook verder op de pagina's babyboekjes 0+ en peuterboekjes 2+.

Prentenboeken

Bij de prentenboeken nemen de illustraties je mee in het verhaal en is er niet veel tekst, soms zelfs helemaal geen tekst nodig. Er zijn ontzettend veel prentenboeken met daarin Aziatische illustraties of personages van kleur. Op de pagina's kinderboeken 4+ en kinderboeken 6+ vind je ze allemaal terug. Maar hier alvast een paar suggesties..

Voorleesboeken

Deze verhalen en verhalenbundels hebben minder plaatjes en meer tekst. Zo kun je een heel eigen beeld erbij fantaseren. Ze zijn leuk om voor te lezen, en later ook voor kinderen om zelf te lezen. Je kunt er meer vinden op de pagina's kinderboeken 6+ en kinderboeken 8+

Activiteitenboeken

Puzzelen, kleuren, zoeken, vouwen, deze boeken nemen je kinderen actief mee in hun kleurrijke wereld!

Nederlandstalige kinderboeken